top of page
Naší filozofií od samého začátku je vyrábět co nejkvalitnější lahvovaná vína. Již druhý ročník nám získal několik ocenění.
Současná produkce se pohybuje okolo 15 000 lahví ročně. Specializujeme se na malé šarže vín, největší šarže bývá 900l. I když víno vyrábíme kratší dobu, tak můžeme vycházet ze zkušeností posbíraných za předešlých 15 let v domácích i zahraničních vinařství. Výrobu jsme koncipovali jako kombinaci tradiční a moderní cesty. V praxi to znamená, že některé bílé odrůdy kvasíme v nových akátových nebo dubových sudech. Zbylou část v nerezových tancích.

Červená vína kvasíme tradičním způsobem v kádích. Následuje stočení do dubových nebo nových barikových sudů, JMF a zrání minimálně jeden rok, ale většinu vín necháváme dva roky na sudu.
Veškerá vína vyrábíme co nejvíce šetrným způsobem a maximálně využíváme moderní vybavení dostupné malým vinařstvím.

 
V době vinobraní rozvážíme kvalitní burčák „přímo do domu“. Jedná se o burčák vyrobený z hroznové šťávy, a ne z žádného odpadu. Díky tomu jeho obliba neustále roste a předojednávky bereme po celý rok. Některé rozvozy jsou dnes 100% vytíženy.
 
bottom of page